Τα πάντα για ασφάλιση με το μήνα

Είσαι οδηγός με τον μήνα; Και όμως υπάρχει ασφάλεια και για εσένα

Όπως υπάρχει η δυνατότητα των τελών κυκλοφορίας με το μήνα, έτσι δίνεται και η δυνατότητα να αγοράσετε ασφάλεια αυτοκινήτου για μερικούς μήνες. Ας δούμε λίγο αναλυτικότερα όμως τι σημαίνει αυτό.

Η φιλοσοφία της «ευελιξίας» είναι ένα νέο καινοτόμο προϊόν που δημιούργησαν οι εταιρείες με σκοπό να ικανοποιήσουν κοινό που χρησιμοποιεί περιστασιακά το όχημα ή θέλει να «δοκιμάσει» τις υπηρεσίες μιας ασφαλιστικής εταιρείας.

Το μικρότερο διάστημα που μπορεί να πάρει κάποιος με αυτό τον τρόπο είναι οι 3 μήνες ασφάλισης, όπου αναλόγως την εταιρεία μπορεί να πληρώσει τους 2 ή να πάρει δώρο έναν ακόμα μήνα.

Ο νέος ΚΟΚ ορίζει πως όλα τα οχήματα πλέον πρέπει να είναι ασφαλισμένα ακόμα και αν βρίσκονται παρκαρισμένα. Έτσι οι 3μηνες ασφάλειες αποτελούν το ιδανικότερο πακέτο για να είστε καλυμμένοι από το νόμο, αλλά και να πληρώσετε ελάχιστα χρήματα για την ασφάλεια σας και να γλιτώσετε από τα βαρύτατα πρόστιμα που θα κληθούν να πληρώσουν όσοι εντοπιστούν από τις ηλεκτρονικές διασταυρώσεις.

Ακόμα μέσα από ειδικές προσφορές που παρέχουν οι εταιρείες κινητής τηλεφωνίας, θα δείτε πως μπορείτε να κάνετε μια 3μηνη ασφάλεια ακόμα οικονομικότερη και συμφέρουσα.

Μην ξεχνάτε πως η 3μηνη ασφάλεια μπορεί να είναι οικονομική, αλλά δεν κάνει καμία έκπτωση στις καλύψεις της ή στις επιπλέον παροχές που εσείς θέλετε να προσθέσετε. Μιλάμε για μια κανονική ασφάλεια που σας καλύπτει 24 ώρες το 24ωρο με τη διαφορά πως δεν έχει μεγάλη δέσμευση.

Πλέον μέσα από το διαδίκτυο μπορείτε να βρείτε την ιδανική προσφορά για την «ασφάλεια με το μήνα» και να επιλέξετε εσείς πότε θέλετε να ξεκινήσει και να τελειώσει.

Ο ασφαλιστής θα είναι δίπλα σας για οτιδήποτε χρειαστείτε, ενώ αν είστε ευχαριστημένοι θα πρέπει να σκεφτείτε να πάτε λίγο παραπάνω και να αγοράσετε ένα πιο μεγάλο ασφαλιστικό πακέτο και σε ακόμα πιο συμφέρουσα τιμή.

Να θυμάστε, η ασφάλεια αυτοκινήτου είναι προσωπική σας επιλογή. Εσείς καθορίζετε το τι καλύψεις θα έχει, πόσο θα κοστίζει αλλά και για πόσο καιρό θα διαρκεί. Ξεκινήστε λοιπόν την ασφάλεια των ονείρων σας τώρα και απολαύστε ξεγνοιασιά και αίσθημα ασφάλειας για όσο καιρό εσείς επιθυμείτε.

Share this!