μικτή ασφάλεια για επαγγελματικά οχήματα

Οι λόγοι που η μικτή ασφάλεια αυτοκινήτου για τα επαγγελματικά οχήματα αξίζει

Η μικτή ασφάλεια αυτοκινήτου για τα επαγγελματικά οχήματα είναι ένα ασύγκριτο πλεονέκτημα για τον οδηγό που θέλει το καλύτερο.

Όσοι επαγγελματίες οδηγοί ενδιαφέρονται να κάνουν μία μικτή ασφάλεια για το επαγγελματικό όχημα τους θα πρέπει να ξέρουν πως υπάρχουν δύο βασικές προϋποθέσεις.

Η πρώτη είναι το όχημα να μην έχει ξεπεράσει την 10ετία και η δεύτερη να διαπιστωθεί πως είναι σε καλή κατάσταση από τον εμπειρογνώμονα της ασφαλιστικής. Η μικτή ασφάλεια αυτοκινήτου για τα επαγγελματικά οχήματα κρατάει τα αυστηρά ποιοτικά κριτήρια, όπως και τα Ι.Χ. καθώς προσφέρει πολλά παραπάνω από κάθε άλλο συμβόλαιο.

Ας δούμε λοιπόν τα πλεονεκτήματα της μικτής ασφάλειας αυτοκινήτου για τα επαγγελματικά οχήματα:

1. Σιγουριά για την επένδυση σου

Εάν επένδυσες πρόσφατα χρήματα για την αγορά ενός νέου φορτηγού, ταξί ή αγροτικού, τότε ξέρεις με πόση δυσκολία το απέκτησες. Η μικτή ασφάλεια αυτοκινήτου για το επαγγελματικό όχημα σου είναι ένα μεγάλο βήμα για να είσαι σίγουρος πως το εργαλείο της δουλειάς σου θα είναι ασφαλισμένο ακόμα και αν κάνεις εσύ ο ίδιος κάποιον λάθος χειρισμό.

2. Γρήγορη αποζημίωση

Η μικτή ασφάλεια αυτοκινήτου για τα επαγγελματικά οχήματα, σου εγγυάται γρήγορη αποζημίωση σε κάθε περίπτωση. Είτε το λάθος είναι δικό σου, είτε αλλουνού, το μόνο σίγουρο είναι πως θα πάρεις τα λεφτά της αποζημίωσης σου με βάση το συμβόλαιο σου κανονικά χωρίς να μείνεις εκτεθειμένος. Για έναν επαγγελματία τα σίγουρα βήματα είναι σωτήρια, καθώς μπορεί να κάνει καλύτερα τον οικονομικό του προγραμματισμό.

3. Εκμεταλλεύσου τον χρόνο

Στην Ελλάδα ο στόλος των φορτηγών και των ταξί είναι από τους πιο παλιούς στην Ευρώπη. Αρκετοί επαγγελματίες οδηγοί μπαίνουν στη διαδικασία ανανέωσης τους γιατί τα οχήματα δεν αντέχουν πλέον. Εάν λοιπόν αγόρασες πρόσφατα ένα νέο επαγγελματικό αυτοκίνητο, είναι η ευκαιρία να εκμεταλλευτείς την ελάχιστη παλαιότητα και να το ασφαλίσεις με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Μη χάσεις την ευκαιρία και κάνε άμεσα μία μικτή ασφάλεια αυτοκινήτου για το επαγγελματικό όχημα σου.

4. Εσύ τη διαμορφώνεις

Η γοητεία της μικτής ασφάλειας αυτοκινήτου για επαγγελματικά οχήματα δεν είναι μόνο η αποζημίωση των «ιδίων ζημιών», αλλά το ποσό της απαλλαγής που συμφωνεί ο ιδιοκτήτης. Έτσι έχεις την ευκαιρία να σχεδιάσεις ένα συμβόλαιο που καλύπτει τα λάθη σου ακριβώς στο βαθμό που θέλεις. Με άλλα λόγια, μπορείς να έχεις κάλυψη αποζημίωσης για τις μικροζημιές που θα προκληθούν καθημερινά, έως την ολική καταστροφή του οχήματος σου.