ασφάλεια αυτοκινήτου με το μήνα

Μάθε πότε χρειάζεσαι ασφάλεια αυτοκινήτου με το μήνα

Η ασφάλεια αυτοκινήτου με το μήνα είναι μία πραγματική καινοτομία που ήρθε για να εξυπηρετήσει όλους όσους δεν έχουν σκοπό να ασφαλίσουν το όχημα τους για έναν ολόκληρο χρόνο.

Έχεις ρωτήσει ποτέ τον εαυτό σου γιατί να πληρώνεις κάτι το οποίο δεν χρησιμοποιείς; Εάν ναι, τότε η μηνιαία ασφάλεια αυτοκινήτου, είναι η απάντηση.

Αρχικά πρέπει να ξεκαθαρίσουμε πως αυτού του είδους η ασφάλεια δεν είναι για όλους. Εάν χρησιμοποιείς κανονικά το αυτοκίνητο σου, τότε αυτό θα πρέπει να είναι ασφαλισμένο, καθώς είναι υποχρέωση από τον νόμο.

Η ασφάλεια αυτοκινήτου με το μήνα, είναι μία καινοτομία που σχεδιάστηκε για όλους όσους κάνουν περιστασιακή χρήση του αυτοκινήτου τους.

Ας δούμε τις κατηγορίες:

Κατάθεση πινακίδων

Αρκετοί οδηγοί έχουν σκοπό να καταθέσουν τις πινακίδες τους και να παροπλίσουν το όχημα τους. Ο νόμος θέλει κάθε όχημα με ενεργούς αριθμούς κυκλοφορίας να είναι ασφαλισμένο.

Στην περίπτωση λοιπόν που έχεις σκοπό να καταθέσεις τις πινακίδες σου, δεν είσαι αναγκασμένος να πληρώνεις μία ετήσια ασφάλεια αυτοκινήτου και αυτό το ξέρουν και οι εταιρείες.

Γι’ αυτό το λόγο σχεδίασαν αποκλειστικά για εσένα τις ασφάλειες αυτοκινήτου με το μήνα, ώστε να είσαι καλυμμένος για το διάστημα που κυκλοφορείς το αυτοκίνητο σου. Σε αυτό τον τύπο ασφάλειας, μπορείς κανονικά να επιλέξεις τις καλύψεις σου, με τη διαφορά όμως πως επιπλέον μπορείς να επιλέξεις και τους μήνες που θα την χρειαστείς!

Πώληση

Μία άλλη περίπτωση που εξυπηρετεί η ασφάλεια αυτοκινήτου με το μήνα, είναι αυτή της πώλησης του οχήματος.

 Ως οδηγός ασφαλίζεσαι εσύ προσωπικά με τα στοιχεία σου. Στην περίπτωση πώλησης του οχήματος, ο νέος οδηγός θα χρειαστεί να κάνει τη δική του ασφάλεια.

Αυτό λοιπόν αυτομάτως σημαίνει πως αν έχεις σκοπό να πουλήσεις σύντομα το όχημα σου, τότε δεν χρειάζεσαι ένα μεγάλο συμβόλαιο, αλλά αντιθέτως ένα μηνιαίο συμβόλαιο που σε καλύπτει για το διάστημα μέχρι να ολοκληρωθεί η μεταβίβαση της ιδιοκτησίας.

Έτσι δεν κερδίζεις χρήματα μόνο από την πώληση του οχήματος, αλλά και από την ασφάλεια με το μήνα, καθώς εξασφαλίζεις πως δεν θα πληρώσεις για μία υπηρεσία που δεν θα χρησιμοποιήσεις.

Επιπλέον η ασφάλεια αυτοκινήτου με το μήνα είναι εξαιρετικά οικονομική και ευέλικτη, καθώς είναι μία λύση για όλους όσους θέλουν να πληρώσουν ελάχιστα χρήματα.